Krivokapics Milorad Gyöngyösön folytatja
| Kategória: Híreink

Gyöngyösön folytatja pályafutását a Szeged és a magyar válogatott korábbi klasszisa, Krivokapics Milorad. A balkezes jobbátlövő Székelyudvarhelyről érkezik Gyöngyösre, ahol másfél évre szóló szerződést írt alá kedden délelőtt.

01 krivokapics

Krivokapics Miloradot egyetlen magyar kézilabdaszurkolónak sem kell bemutatni: a legendás jobbátlövő öt szezonon át erősítette a Szeged együttesét, amellyel bajnoki címet és Magyar Kupa-trófeát is nyert. A Zentán született Krivokapics 2009 után számos mérkőzésen ölthette magára a magyar címeres mezt, emlékezetes pillanatokat szerezve minden hazai kézilabdadrukkernek. A 190 centiméter magas, 115 kilogrammos Krivokapics Székelyudvarhelyről tér vissza Magyarországra, és a szezon hátralévő részében a B. Braun Gyöngyös csapatát fogja erősíteni.

– Dr. Verestóy Attila, a székelyudvarhelyi klub alapítója, főtámogatója elhunyt, ezzel vezető és szponzor nélkül maradt a csapat, amit sajnos a város sem tudott megmenteni – mondja a váltás okáról a magyar és szerb állampolgársággal is bíró átlövő.  Gyorsan kellett döntenem, amiben szerepet játszott, hogy közelebb legyek a családomhoz, és kerestem a kihívásokat is. Gyöngyösön új lapot nyitok az életemben, úgy érzem, egy jó csapathoz kerültem, és biztos vagyok benne, hogy el fogjuk érni a céljainkat, amihez legjobb tudásom szerint fogok hozzájárulni  mondta a 37 éves jobbátlövő.

01 krivokapics 2

A Gyöngyösi Kézilabda Klub már elindította az átigazolási folyamatot, azon dolgozunk, hogy Krivokapics minél előbb pályára léphessen a B. Braun Gyöngyös mezében.