2018. május 02. szerda 13:10

Ingyenes lesz a belépés az év utolsó bajnokijára

A mindent eldöntő, utolsó fordulóra készül a B. Braun Gyöngyös csapata az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokságban. A mieink az egy ponttal mögöttük álló Ferencvárost fogadják szombaton, a belépés a mérkőzésre ingyenes lesz.

01 idokeres ok

A B. Braun Gyöngyös az elmúlt fordulókban mindent megtett azért, hogy a sorsát ne engedje ki a kezéből, és a pályán harcolhassa ki a bennmaradást a K&H férfi kézilabda ligában. Legutóbb Orosházán demonstrálták erejüket Konkoly Csaba tanítványai, akik tízgólos, magabiztos győzelem után, két ponttal a zsebükben térhettek haza. Csapatunk most a bennmaradást érő 11. helyen áll a tabellán, előnyünk azonban csak egy pont következő ellenfelünk, az FTC előtt, és a mögöttünk kétpontos lemaradásban lévő Vác is beérhet még bennünket, ők ráadásul pontegyenlőség esetén az egymás elleni jobb eredménnyel megelőznének bennünket a végelszámolásnál. Tehát minden az utolsó fordulóban dől el, amikor a Vác a már biztos kieső Orosházát fogadja, a mieink pedig a Fradi ellen lépnek pályára.

– Egyszerű a képlet: meg kell nyernünk az utolsó mérkőzésünket, és akkor minden egyértelművé tehetünk – egyszerűsíti le az esélylatolgatást Konkoly Csaba vezetőedző. – Jó formában van a csapatunk, az elmúlt mérkőzéseken többször sikerült bebizonyítanunk, hogy helyünk van a hazai kézilabda élmezőnyében, és arra készülünk, hogy ezt ismét demonstráljuk. Egyértelműen a győzelemre készülünk, hazai közönségünk előtt, a saját várunkat megvédve harcolhatjuk ki a bennmaradást.

Konkoly Csaba az utolsó fordulóban kénytelen lesz nélkülözni a kisebb térdsérüléssel bajlódó Sipeki Leventét, jó hír azonban, hogy Mikita Matej minden valószínűség szerint készen áll majd a játékra. Játékosaink mellett közönségünkre is szeretnénk építeni, akik a szezon utolsó bajnoki mérkőzését ingyenesen nézhetik majd meg a Dr. Fejes András Sportcsarnokban.

– Nagyon jólesett látni, hogy milyen sokan elkísértek bennünket Orosházára, biztos vagyok benne, hogy nekik is szerepük volt a győzelemben. Most is óriási szükség van a biztatásukra, reméljük, minél többen jönnek, és szurkolnak a fiúknak.

Mindenkire számítunk tehát, töltsük meg a csarnokot!

K&H férfi kézilabda liga, 26. forduló

B. Braun Gyöngyös – FTC

2018. május 5. szombat, 18:00
Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Bócz L., Wiedemann V.

Tabella

 • 01 kh liga

  1. Telekom Veszprém 50
  2. MOL-Pick Szeged 46
  3. Grundfos Tatabánya KC 42
  4. Balatonfüredi KSE 40
  5. Sport36-Komló 26
  6. Csurgói KK 25
  7. CYEB Budakalász 24
  8. Dabas KC VSE 20
  9. Eger SBS Eszterházy 19
  10. Ceglédi KKSE 17
  11. B. Braun Gyöngyös 17
  12. FTC KN KFT 16
  13. Váci KSE 16
  14. Orosházi FKSE-LINAMAR 6

   

  01 logo fb      01 logo insta     01 logo youtube     01 logo gplus 3

banner