2018. szeptember 25. kedd 15:57

Bizonyítani szeretne Csurgón Konkoly Csaba legénysége

A Csurgó lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös következő ellenfele az élvonalbeli kézilabda-bajnokságban. Együttesünk második idegenbeli mérkőzésén is bizonyítani szeretné, hogy helye van a középmezőnyben.

01 hbbgy cegled 20180916 m 36

Kéthetes bajnoki szünet után lép újra pályára a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata a K&H férfi kézilabda ligában, ahol a Csurgó vár a mieinkre. István Péter szerint kifejezetten nehéz dolgunk lesz a Somogy megyeieknél.

– Nehéz mérkőzésre számítok, de egyáltalán nem feltett kézzel utazunk Csurgóra. Jó formában vagyunk, ráadásul kaptunk egy szabad hétvégét, ami alatt mindenki feltöltődhetett, így joggal bízhatunk benne, hogy sikerül pontot vagy pontokat szereznünk szombaton – fogalmazott beállónk.

A Csurgó hat új játékossal erősített a nyáron, eddigi három mérkőzésükön négy pontot gyűjtöttek, a Veszprém elleni vereség mellett a Mezőkövesd és a Vecsés ellen könyvelhettek el győzelmet, így közvetlenül mögöttünk állnak a tabellán. A mieink a Komló és a Cegléd elleni győzelemmel, valamint a dabasi döntetlennel öt pontot szereztek idáig, a legutóbbi hétvégén pedig mindenki pihenőt kapott.

– Az elmúlt két hetet arra fordítottuk, hogy fizikálisan és mentálisan is felfrissüljünk, a bajnoki szünet nem akasztotta meg a felkészülésünket, mindenki feltöltődve jött vissza a munkába, továbbra is érzem azt a lendületet és akaratot a fiúkon, amivel eddig sikeresek tudtunk lenni. Azt várom, hogy Csurgón is hasonló arcát mutatja majd a csapat, mint az eddigi mérkőzéseken – mondta Konkoly Csaba vezetőedző, aki szerint kiváló lehetőség lesz a szombati találkozó a bizonyításra. – Szeretnénk idegenben is bizonyítani, hogy ott van a helyünk abban a bizonyos középmezőnyben, ahol a Csurgó már évek óta szerepel.

Negyedik bajnoki mérkőzésünk szombaton 18 órakor kezdődik majd a csurgói Sótonyi László Sportcsarnokban. A mérkőzéshez kapcsolódóan ezúttal is játékot indítunk Facebook-oldalunkon, ahol a mérkőzés első gyöngyösi gólszerzőjére helyesen tippelők között egy páros belépőjegyet sorsolunk ki következő bajnoki mérkőzésünkre.


K&H férfi kézilabda liga, 4. forduló

Csurgói KK – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2018. szeptember 29. szombat, 18:00
Csurgó, Sótonyi László Sportcsarnok

V.: Felhő, Öcsi

Tabella

 • 01 kh liga

  1. MOL-PICK SZEGED 30
  2. Telekom Veszprém 20
  3. Grundfos Tatabánya KC 19
  4. Csurgói KK 18
  5. Balatonfüredi KSE 16
  6. Ferencvárosi TC 14
  7. HE-DO B. Braun Gyöngyös 13
  8. Sport36-Komló 13
  9. DVTK-Eger 8
  10. CYEB Budakalász 6
  11. Dabasi KC VSE 6
  12. Ceglédi KKSE 6
  13. Mezőkövesdi KC 5
  14. Vecsési SE 0

   

  01 logo fb      01 logo insta     01 logo youtube     01 logo gplus 3

banner