2018. október 10. szerda 12:12

Bizonyítási lehetőség Balatonfüreden

Balatonfüreden lép pályára a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata az élvonalbeli kézilabda-bajnokság hatodik fordulójában. Hazai pályán még veretlen együttesünk idegenben is szeretne bizonyítani.

01 hbbgy budak 20181006 m 26

Élőben közvetíti az M4 Sport a HE-DO B. Braun Gyöngyös balatonfüredi mérkőzését, amely szombaton 15 órakor kezdődik. – Összeszokott, rutinos játékosokkal kiegészített, fiatal csapathoz utazunk, amit elég jól ismerek – mondja a nyáron Balatonfüredről Gyöngyösre visszatért Varsandán Milán, aki nehéz mérkőzésre számít. – Nem lesz könnyű dolgunk, ez egészen biztos, de továbbra is jó formában vagyunk, és nagyon szeretnénk bizonyítani, hogy idegenben is képesek vagyunk pontot vagy pontokat szerezni – fogalmazott a legutóbbi fordulóban az M4 Sport által a hét álomcsapatába beválasztott játékos.

Ellenfelünk évek óta az NB I. középmezőnyének felső régiójában szerepel, jelenleg egy ponttal lemaradva épp a mieink mögött, a tabella 6. helyén állnak, de túlvannak egy Veszprém és egy Szeged elleni mérkőzésen, ezt leszámítva pedig csak Tatabányán veszítettek pontokat, a Budakalászt, a Mezőkövesdet és a Vecsést legyőzték. A nyáron Uelington Ferreira és Szöllősi Olivér csatlakozott a Balaton-partiak keretéhez, nagy átalakulás tehát nem történt a csapatnál.

01 hbbgy budak 20181006 m 43

A korábban szintén balatonfüredi színekben is kézilabdázó Gábori Máté szerint is lehet esélyünk a pontszerzésre, ehhez pedig a szurkolók segítségében is bízik. – Tudom, hogy nem a megszokott időpontban játszunk, ráadásul a mérkőzés napja hivatalosan munkanap lesz, mégis arra kérem szurkolóinkat, hogy aki csak tud, a viszonylag nagy távolság ellenére is kísérjen el bennünket, hiszen hatalmas erőt ad nekünk a biztatásuk – mondta jobbszélsőnk.

A találkozóra a Gyöngyösi Kézilabda Klub megfelelő igény esetén szurkolói buszt indít, jelentkezni a Gyöngyösi Kézilabda Klub Facebook-os szurkolói csoportjában vagy Facebook-üzenetben lehet csütörtök 16 óráig. Akinek nincs Facebook-elérhetősége, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre küldött üzenetben is jelezheti utazási szándékát.


K&H férfi kézilabda liga, 6. forduló
Balatonfüredi KSE – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2018. október 13. szombat, 15:00
Vezeti: Bíró, Kiss
Közvetíti: M4 Sport

Tabella

 • 01 kh liga

  1. MOL-PICK SZEGED 30
  2. Telekom Veszprém 20
  3. Grundfos Tatabánya KC 19
  4. Csurgói KK 18
  5. Balatonfüredi KSE 16
  6. Ferencvárosi TC 14
  7. HE-DO B. Braun Gyöngyös 13
  8. Sport36-Komló 13
  9. DVTK-Eger 8
  10. CYEB Budakalász 6
  11. Dabasi KC VSE 6
  12. Ceglédi KKSE 6
  13. Mezőkövesdi KC 5
  14. Vecsési SE 0

   

  01 logo fb      01 logo insta     01 logo youtube     01 logo gplus 3

banner