2018. november 08. csütörtök 05:18

A Tatabánya ellen kell megőriznünk hazai veretlenségünket

Nehéz időszak vár a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatára, amely a bajnokság legerősebb csapataival néz farkasszemet a következő négy mérkőzésen. A sort a második helyezett Tatabánya nyitja, amely vasárnap látogat a Dr. Fejes András Sportcsarnokba.

ftc hbbgy 20181103 m 27

Az idei bajnoki szezon legrosszabb mérkőzésén van túl a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely váratlanul nagy arányú vereséget szenvedett a legutóbbi fordulóban a Ferencvárosi TC vendégeként. Konkoly Csaba vezetőedző azt mondja, igyekeztek gyorsan leszűrni a tanulságokat, és már a következő feladatra koncentrálnak.

– Erős ellenféllel szemben sajnos nagyon rossz teljesítmény nyújtottunk, a mi csapatunk ettől sokkal többre képes, ebben mindenki egyetért. Fontos feladat volt, hogy gyorsan feldolgozzuk ezt a meccset, ezért a tanulságokat szinte azonnal leszűrtük, és most már csakis a következő feladatra készülünk, hiszen vasárnap a Tatabánya érkezik, mi pedig szeretnénk nagyon jó kézilabdát mutatni ellenük – fogalmazott Konkoly Csaba.

Csapatunknak nagyon nehéz dolga a következő egy hónapban, hiszen a bajnoki címvédő MOL-Pick Szeged mellett a szintén a világ élcsapatai közé tartozó Telekom Veszprémmel is szembe kell néznie, előtte pedig a bajnokságban rendkívül magabiztosan menetelő Tatabánya érkezik Gyöngyösre. Vasárnapi ellenfelünk eddig kiválóan teljesít a bajnokságban, kilenc mérkőzésen mindössze három pontot veszített, egy szegedi vereség mellett Egerben hagytak egy pontot Vladan Matic tanítványai, akik a Veszprém legyőzésével is bizonyították erejüket.

– Magas színvonalú kézilabdát játszó csapat érkezik hozzánk, ehhez kell majd nekünk felnőni. Abban bízunk, hogy az egyéni teljesítmények ismét összeállnak majd csapatteljesítménnyé, amihez jó védési mutatók társulnak majd – mondta Konkoly Csaba vezetőedző.

A november 11-én, vasárnap 13 óra 30 perckor kezdődő találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.


K&H férfi kézilabda liga, 9. forduló

HE-DO B. Braun Gyöngyös – Grundfos Tatabánya KC

2018. november 11. vasárnap, 13:30

V.: Altmár, Horváth

TV: M4 Sport

Tabella

 • 01 kh liga

  1. MOL-PICK SZEGED 30
  2. Telekom Veszprém 20
  3. Grundfos Tatabánya KC 19
  4. Csurgói KK 18
  5. Balatonfüredi KSE 16
  6. Ferencvárosi TC 14
  7. HE-DO B. Braun Gyöngyös 13
  8. Sport36-Komló 13
  9. DVTK-Eger 8
  10. CYEB Budakalász 6
  11. Dabasi KC VSE 6
  12. Ceglédi KKSE 6
  13. Mezőkövesdi KC 5
  14. Vecsési SE 0

   

  01 logo fb      01 logo insta     01 logo youtube     01 logo gplus 3

banner