Szalafai és Debreczeni is hosszabított
| Kategória: Híreink

Meghosszabbította szerződését a B. Braun Gyöngyös csapatával az együttes két meghatározó játékosa, Szalafai Gábor és Debreczeni Dávid. A jobbszélső és a beálló újabb két évre kötelezte el magát a bajnoki alapszakaszban hatodik alakulathoz.

DD alair2

Debreczeni Dávid kézfogással pecsételte meg az aláírt szerződést.

— Szeretnénk megőrizni értékeinket, ezért fontos célunk volt, hogy meghosszabbítsuk szerződésünket felnőtt- és junior válogatott játékosainkkal  mondta Kotormán Attila, a Gyöngyösi Kézilabda Klub szakosztály-igazgatója.  Klubunk célja, hogy jövőre is legalább az ideivel megegyező erősségű csapattal vágjon neki a bajnokságnak. Nagy eredménynek tartjuk, hogy céljaink elérésében továbbra is számíthatunk a felnőtt válogatottban tétmeccsen is bizonyított Szalafai Gáborra, és a junior válogatott csapatkapitányára, Debreczeni Dávidra. Büszkék vagyunk arra, hogy a két játékos Gyöngyösön képzeli el a jövőjét, és így hozzájárul majd ahhoz, hogy a B. Braun Gyöngyös a mostaninál is erősebb, modernebb kézilabdát játsszon  mondta Kotormán Attila.

Szalafai Gábor és Debreczeni Dávid egyaránt két éve tartozik a B. Braun Gyöngyös kötelékébe, mindketten az FTC-PLER csapatától érkeztek. Szalafai tagja volt a 2005-ös világbajnoki bronzérmes junior válogatottnak, a felnőtt nemzeti csapatban pedig idén tavasszal a Horvátország elleni Eb-selejtezőkön mutatkozott be. Debreczeni Dávid két éve tagja a junior válogatottnak, egy éve a nemzeti együttes csapatkapitánya. Jelenleg társaival együtt a boszniai világbajnokságra készül. Mindkettejükre vezéregyéniségként számítanak a következő két évben Gyöngyösön.

A Gyöngyösi Kézilabda Klubnál folyamatosan zajlik a jövő évi keret kialakítása, amelynek állomásiról hamarosan újabb információkat tesz közzé az egyesület.