A Komló következik
| Kategória: Híreink

Komlóra utazik szombaton a B. Braun Gyöngyös csapata. A mieink hetedik bajnoki mérkőzésükre készülnek, és negyedik győzelmüket szeretnék megszerezni, ami azonban nem lesz könnyű feladat.

01 vac orom

Örömtánc a Vác elleni győzelem után. Fotó: Cseh Balázs

A Vác elleni sikerével harmadik győzelmét szerezte a férfi kézilabda NB I-ben a B. Braun Gyöngyös csapata, amely a tabella hatodik helyén várja a folytatást. Csapatunk mindhárom nyertes mérkőzését hazai pályán játszotta, most pedig arra készül, hogy első idegenbeli győzelmét is megszerezze.

Ellenfelünk, a Sport36-Komló csapata jelenleg a táblázat utolsó helyén áll, két döntetlennel eddig két pontot szerzett. Sokat elárul azonban a nyáron három távozó mellett négy új játékost igazolt komlóiak új csapatának erősségéről, hogy ezt a két döntetlent a Balatonfüred és a Csurgó ellen szerezték, miközben a Szegeden kívül valamennyi ellenfelükkel szoros csatát vívtak.

Csapatunknak tehát ezúttal sem lesz könnyű dolga, de ehhez már kezd hozzászokni Debre Viktor és legénysége. A szombati, komlói találkozó után a B. Braun Gyöngyös október 26-án, kupameccsen lép pályára Vácott, majd az első szomszédvári rangadó következik a Mezőkövesd ellen. A Matyók elleni találkozót az eredeti, október 29-i időpont helyett egy nappal később, vasárnap rendezik majd a borsodi településen.

Férfi kézilabda NB I. 7. forduló

Sport36-Komló – B. Braun Gyöngyös

Komló, 2016. október 22. 18:00

V.: Herczeg P., Südi P.