Kupagyőzelmek az utánpótlástól
| Kategória: Híreink

Javában tart a gyöngyösi utánpótláscsapatok felkészülése, a napokban pedig a felkészülési tornákon való szereplést is elkezdték alakulataink.

U13-as lány csapatunk Hajdúnánáson szerepelt, ahol a Bahrim Liliána vezette együttes tornagyőzelmet aratott. A hazaiak, a Tiszaújváros, a Debrecen, és a döntőben a Balmazújváros sem jelentett akadályt a mieinknek. Igazán jó kézilabdás utánpótlásképzéssel rendelkező egyesületek elől sikerült elhozni a kupát.

A legkisebbek, a 10 éves kislányok Vácott lettek a legjobbak. A Majzik Heni és Szegedi Orsi irányította csapat a Vácot és a Dunaújvárost is felülmúlta. Elsőosztályú csapatokat megelőzve emelhették magasba a kupát. A díjátadók a Vác világklasszis kézilabdázói voltak.

Az ifista fiúk Debrecenben vizitáltak az elmúlt hétvégén. Két győzelem, egy döntetlen és egy vereség lett a mérlegünk. A bajnokság kezdete előtt nagyon hasznos volt Mátyási-Kőrösi Fruzsina és Kiss Dani fiainak, hogy találkozhattak a riválisokkal.

Tatán az egyik legrangosabb UP tornát rendezték meg. A Kanyó Memorialon az U14-es csapat nagyon értékes bronzérmet szerzett. Az Éles és a házigazda Tatabánya mögött végeztek a dobogón, svéd ellenfelet győztek le a kisdöntőben. Kismárton Ádám és Temesvári Martin csapata rengeteget tanulhatott ezen a tornán.

Ugyanez igaz a serdülőkre is, Temesvári Martin és Danyi Bence csapata a NEKA, a cseh Zubri, a szlovák kirakatcsapat, a Presov és a Telekom Veszprém ellen szerepelhetett. A kiemelkedően erős mezőnyben minden meccsen közel százszázalékos nyújtottak, és ez kis különbségű vereségekre volt elegendő. Ezeken a meccseken lehet a legtöbbet fejlődni.

Hétvégén mindegyik csapatunk a Mátra Kupán szerepel, várunk minden szurkolót a helyszínekre, buzdítsuk együtt a gyöngyösi csapatokat!