Miralem Becirovic és Vladan Loncar után újabb játékost igazolt a B. Braun Gyöngyös csapata a 2016/2017-es szezon tavaszi idényére. A Balatonfüredről érkező húszéves kapustehetség, Rózsavölgyi Gergő jelenti az újabb erősítést a bajnokság hátralévő mérkőzésein.

01 rozsavolgyi

Tovább erősíti keretét a B. Braun Gyöngyös élvonalbeli férfi kézilabdacsapata. Mint arról a Gyöngyösi Kézilabda Klub hivatalos oldalán korábban hírt adtunk, Ivanisevics Tibor egy Dániából kapott, visszautasíthatatlan ajánlat miatt távozott együttesünktől a téli szünet alatt. A szerb hálóőr pótlása a korosztályának egyik legnagyobb tehetségének tartott Rózsavölgyi Gergőre vár.

Klubunk a Balatonfüreddel kötött kölcsönmegállapodás keretében igazolta le a bajnoki idény hátralévő részére a veszprémi nevelésű, sokszoros korosztályos válogatott Rózsavölgyi Gergőt. Az 1996-os születésű kapus az MKB-MVM Veszprém utánpótlásában nevelkedett, a veszprémiek NB I/B-s csapata mellett védte az ifjúságiak kapuját, de bemutatkozott a felnőttek között az NB I-ben, sőt a SEHA-ligában is. Rózsavölgyi Gergő már a Tatabánya elleni, szombati mérkőzésen magára öltheti a B. Braun Gyöngyös mezét, amire azért is nagy szükség van, mert első számú kapusunk, Hudák Henrik az elmúlt napokban sérülést szenvedett, így a következő két-három mérkőzést biztosan ki kell hagynia.