Három korosztályban is magyar aranyérem született az innsbrucki Masters Európa-bajnokságon, ahol két gyöngyösi szakember is erősítette a győztes csapatokat. A férfi mezőnyben Rosta István, míg a nők között Bahrim Liliána nyakába került aranyérem.

01 masterseb 2018

Az Angyalok együttese a +33-as és a +43-as korosztályban is százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg 12. és 13. kontinensbajnoki címét, míg a férfiak között a Budapest Old Boys a +45-ös korosztályban diadalmaskodott, 11. alkalommal elhódítva az elsőséget a Masters Európa-bajnokságon. A Gyöngyösi Kézilabda Klub utánpótlásedzője, Bahrim Liliána az Angyalok +43-as együttesét erősítette, míg utánpótlásigazgatónk, Rosta István a Budapest Old Boys tagja volt.

– Ahogy mindig, most is fantasztikus hangulat fogadott bennünket az Eb-n, ahol idén először Perez Carlos is csapatunk tagja volt – értékelte az elmúlt hétvége eseményeit Rosta István. – Erős volt a mezőny, nagy csatákat vívtunk, de végül sikerült megvédeni a címünket. Óriási élmény volt, és nem csak nekünk, hanem lány serdülőcsapatunk két tagjának is, akik edzőjüket, Bahrim Liliánát kísérték el, és lelkes szurkolói voltak a magyar csapatoknak – mondta utánpótlásigazgatónk.